Pure-Training met specialistisch Pure2improve Trainingsmateriaal
0
Winkelwagen
€ 0,00
Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te perfectioneren, daarom zijn wij bijzonder geïnteresseerd in uw mening en bieden wij u de mogelijkheid om ons bedrijf te beoordelen. I-Shopz werkt samen met The Feedback Company zodat u ons in 2 minuten kunt beoordelen. Inmiddels hebben circa 4000 klanten dit gedaan met een gemiddelde beoordeling 8,8 en beveelt 96% van de klanten ons bedrijf aan. Iedereen kan ons beoordelen en krijgt na de verzending automatisch een verzoek om ons te beoordelen. Dit is heel makkelijk en neemt slechts een minuut van uw tijd, wij waarderen iedere beoordeling goed of slecht. In geval van een negatieve beoordeling hopen wij dat u ons eerst in de gelegenheid stelt om het probleem te verhelpen door dit zo snel mogelijk aan ons te melden ( Tel: +31 (0)85 8773179 E-mail: info@pure-training.nl ). Als een product niet aan de verwachting voldoet of als er iets mis is gegaan met de verzending zullen wij altijd onze verantwoordelijkheid nemen.

Feedback Golfdiscountstore
Feedback Paintersworld
Feedback Het Verkooppunt
Pure-Training zal spoedig gekoppeld worden

Bedrijfsgegevens

Pure-Training
(I-Shopz BV)
Kamer van Koophandel: 34232045
BTW nummer: NL8196.92.980B01
IBAN: NL43INGB0663469546
Swift/BIC: INGBNL2A
Paypal account: paypal@i-shopz.nl

Contact gegevens

Distributie / Servicecentrum
Westerwerf 5a
1911 JA Uitgeest
Nederland
Phone : +31 (0) 85-8773179
E-mail: info@pure-training.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Beste klant,

Vanaf 3 maart mogen wij weer open op afspraak en ontvangen wij u graag in onze showroom te Uitgeest. Dit gaat volgens de regels die de overheid stelt. Wilt u bij ons langskomen dan kunt u telefonisch bij ons een afspraak maken.  (085 8773179) dit graag minimaal 4 uur van te voren zodat wij dit goed kunnen inplannen. Wij plannen niet meer dan 2 klanten tegelijk in zodat het veilig is om bij ons te winkelen. Het is verplicht om een mondkapje te dragen en uw handen te ontsmetten bij binnenkomst. Wij zijn blij dat we weer tijd hebben om u een goed advies te kunnen geven.

Graag tot ziens in onze vernieuwde showroom en magazijn.

Verder wilt u bij ons een bestelling afhalen via Click & Collect dan is dat altijd mogelijk. U doet de bestelling online en klikt op afhalen en geeft hierbij een tijd door die voor u het beste uitkomt. Graag bij uw bestelling uw telefoonnummer vermelden.
 

Veel  sportief plezier  team Pure-Training